tiistai 27. kesäkuuta 2017

Agility Tampere 21.6.

Eihän siitä nyt montaa viikkoa ole, kun kirjoitin, että minä en vieraissa paikoissa kisaa ja sillä hyvä. Ja sitten päätin ylittää itseni ja ilmoitin Lennin agi-iltakisoihin TamSK:ille juhannusta edeltäväksi keskiviikoksi. Onneksi ilmoitinkin, sillä heti ekalta A-agiradalta nolla, toinen sija, SERT ja siirto kolmosiin. Niin superhieno Lenni <3Kisajännitys oli kyllä ihan uusissa sfääreissä taas. Mulle tulee aika tyypillisesti kisoissa ikävä vihlova jännityspäänsärky, mutta nyt oli ihan fyysisesti paha olokin. Rata oli mukavan virtaava eikä missään tapauksessa liian vaikea, mutta niin vain tuo keppien jälkeinen pyörityskin tuntui ihan ylitsepääsemättömältä rataantutustumisessa. Ei olisi yhtään tehnyt mieli mennä juoksemaan rataa, mutta parin esteen jälkeen jännitys onneksi vähän laukesi, niin kuin yleensä käy, ja pääsin tekemään suunnitellut ohjauslinjat.

Lenni on usein vieraassa paikassa todella tahmea ja hidas, mikä näkyy radalla selvästi tietyissä pisteissä ja toki kokonaisuudessa etenemässä (jotain 3.60 pintaan). Heti alussa se jäi haistelemaan maata ja olisi siitä voinut tuomari kättäkin nostaa, mutta ei nostanut ja muutenhan rata oli suhteellisen sujuva. Nollalla siis maaliin ja koska se oli kahdesta tällä radalla tehdystä nollasta hitusen hitaampi, meille toinen sija ja illan kisat päättyivät meidän osalta siihen. Ihan jännityksen hoitamisen puolesta olisi ollut kiva päästä juoksemaan vielä edes toinen rata, mutta en tietenkään valita nyt kun saatiin mitä lähdettiin hakemaankin.

Oli kyllä oikein mukavat kisat, hallissa oli riittävästi tilaa ja vastavalmistuneet sosiaali- ja wc-tilat, lämppäämään pääsi metsäpolulle ja parkkipaikat oli ihan hallin pihassa. Järjestelyissä ei ollut mitään valittamista ja palkinnot olivat tosi kivat! En ole ihan varma pohjasta, mutta mä en juuri mistään pohjasta tykkääkään eli siinä ei mitään uutta. TamSKille varmasti palataan kisaamaan toistekin, etenkin nyt kun kisoista jäi lahjakortteja useampaankin starttiin.

Oltiin reissussa viiden mun agilityryhmäläisen kesken ja oli kyllä tosi hieno ilta koko ryhmälle, meidän lisäksi kahdelle luokkanousu ja muillekin hyviä ratoja. Oli ihana, kun oli kisoissa tuttuja tsemppaamassa. Onnea on hyvä treeniporukka! Huomenna onkin sitten tiedossa herkkuja treeneihin ihan urakalla.

2 kommenttia:

  1. Onnea hurjasti luokkanoususta! Tulkaahan joskus Joensuuhunkin kisoihin, olisi kiva nähdä teitä livenä radalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Täytyy suunnitella joku Joensuun-reissu samaan aikaan kisojen kanssa, vanhassa kotihallissa ei ehkä olisi niin karseaa kisajännitystäkään ;)

      Poista