sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Muutto Seinäjoelle

Tämän kuun lopussa pakataan kimpsut ja kampsut ja muutetaan koirien kanssa Seinäjoelle! Kesäksi tosin vain - sain harkkapaikan Seinäjoelta ja oon siellä hommissa näillä näkymin touko-kesäkuun ja elokuun, heinäkuussa tiettävästi koko pulju lomailee. Ihan mahtavaa päästä mielenkiintoisiin oman alan hommiin täysin uudessa ympäristössä! Vähän toki jännittääkin, mä kun en tunne ketään koko kaupungista ja kävin siellä ensimmäisen kerran ikinä kuun alussa työhaastattelussa. Toivottavasti löydetään hyvät lenkkimestat ja saadaan viriteltyä jotain treenikuvioitakin.

Muutan vähän syrjempään, ja tuun asumaan ensimmäistä kertaa elämässäni rivitalossa! Kämppä on (kuvien perusteella, mutta kuitenkin) tosi kiva isohko rivitaloasunto kahdessa kerroksessa, sauna ja kaikki, ja luulen että tullaan viihtymään siellä erittäin hyvin. Voihan se toki vähän autio olla minimikalusteilla ja -tavaralla, mutta onneksi on koirat niin ei tarvitse yksin tyhjässä kämpässä asustella. Ihan lähellä näyttäisi olevan rauhallisia lenkkimaastoja ja lähestulkoon takapihalta lähtee viiden kilsan purtsi - otetaan tavoitteeksi, että kesän lopuksi se menee ongelmitta juosten...

Viime heinäkuussa

Harrastukset nyt varmasti jää vähän paitsioon. Haun jäämien pois viikkokalenterista vähän harmittaa, mutta jospa edes joitain treenejä saisi Jyväskylässä poiketessa alle. Syys- ja lokakuu on varmaan vielä ihan potentiaalisia treenikuukausia niin ehkä päästään tällä kaudella kuitenkin jonkun verran hakuilemaankin. Tokovalkkaan löytyi kesäksi tuuraaja eli paikkaa ei tarvitse antaa pois, mutta tämän jakson aksaryhmä nyt menee valitettavasti sivu suun. Vilppu on tosin ollut vähän tuhma viime aikoina aksatreeneissä, eli ehkä tauko voi tulla hyväänkin saumaan. Syksyllä sekin on toivottavasti jo vanhempi ja viisaampi.

Olen vähän katsellut Seinäjoelta seuroja/treeniporukoita/koirakouluja ja näyttäisi siltä että tokoa tai edes jotain arkitokotyyppistä päästään varmasti tekemään, vähintään kurssin tai parin muodossa. Laittelen vielä lisää sähköposteja, mutta toki sitoutumista vähän rajoittaa tämä lyhykäinen ajanjakso ja se, etten kovin mielelläni maksaisi isoja summia jäsenmaksuja alueelle, johon en aika varmasti jää. Eiköhän kesästä kuitenkin ihan hyvä treeninkin puolesta tule, ja jos harrastukset väheneekin niin ainakin suunnitelmissa on ulkoilla senkin edestä.

Muita Seinäjoki-suunnitelmia:
 • canicross-juttujen aloittelu
 • paikallisten luontopolkujen koluaminen
 • esineruututreeniä
 • tokoa! ylempienkin luokkien liikkeet tarkasteluun
 • uimista (koirille)

2 kommenttia:

 1. Etelä-Pohjanmaalla on paljon aktiivista hakuporukkaa, treeneihin pääsee varmasti mukaan ainakin yhden kerran, jos kyselee oikeissa paikoissa, ja enemmänkin, jos sitten tuntuu sopivan porukkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyypä vähän katsella ja kysellä :)

   Poista