tiistai 6. maaliskuuta 2018

Vuosi sitten

... olin maailman onnellisin pienen aussievauvan soon-to-be-omistaja 7. päivä maaliskuuta Vilppu kävi meillä tutustumassa uuteen kotiinsa ja 9. päivä hain sen lopullisesti kotiin. Vuosipäivän kunniaksi pentusaastetta Vilpun ensimmäisiltä päiviltä ja viikoilta. Kevät oli viime vuonna huomattavasti pidemmällä kuin nyt - maaliskuun puolivälin tienoilla harjukin näyttää olleen osittain sula, nyt joka paikassa on useampi kymmenen senttiä lunta ja jäällekin pääsee vielä.

Vilpun pentuaika oli kyllä ihan huippua kaikin puolin (tai sitten aika on nyt jo kullannut muistot), se oli niin kiltti ja mutkaton pikkupentu ja taatusti maailman söpöin! Mulla ei missään nimessä ole vielä mitään pentukuumetta, mutta onhan näitä kuvia ihana katsella ja muistella pennuntuoksua ja pentuturkkia ja pikku naskalihampaita ja tuota pyöreää marsunkroppaa, joka niin sopivasti mahtui syliin. En kestä! 

2 kommenttia:

  1. 😍 pikku Vilppu. Täytyy ehkä vähän matkia ja tehdä itekkin throwback kuvapostaus vuosipäivän kunniaksi. niin söpöjä että en kestä 😂❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo haluun nähdä Freikustakin vauvakuvia taas <3

      Poista