torstai 13. heinäkuuta 2017

Mökkielämää


Tällä viikolla saatiin harvinaista herkkua: päästiin mökille! Omassa lähisuvussa ei oikein mökkejä ole, eikä kavereillakaan, niin mökkeilyelämä on jäänyt aika vähälle mun elämän aikana. Keskiviikosta torstaihin vietettiin kuitenkin Laukaan takana oikein rentouttava miniloma kämppiksen suvun mökillä. Ei ollut näkö- tai kuuloyhteydellä mökkinaapureita eikä mitään muitakaan häiriötekijöitä, maisema oli kaunis ja koirille tilaa riekkua, mitäpä sitä muuta toivoisi.

Keskiviikkona satoi aika rankastikin, mutta ihan illalla selkeni ja aurinkokin kävi näkyvissä. Lenniä ja Vilppua ei sade haitannut: ne vetivät hullua rallia ympäri pihanurtsia ja kävivät tutkailemassa lähiympäristöä. Lenniäkin lapsetti, niin leikit olivat vauhdikkaita ja kestivät koko illan. Oli mahtavaa katsella, miten koirat nauttivat, ja nautin kyllä minäkin. Illan päätteeksi päästiin märät koirat mukaan lukien saunaan ja mäkin kävin uimassa ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Vähän oli vesi viileää mun makuun, mutta ei se tuosta ehkä enää lämpenekään.
Vilppukin jatkoi juuri sopivan matalassa rannassa uimakoulua. Se tulee jo rohkeasti syvällekin, mutta vain niin kauan kuin tassut ylettää pohjaan. Uiminen on Vimpun mielestä ällöä ja vähän jännittävää. Lenni taas loikki väsymättömästi veteen, mutta sen verran sen sisäinen vesipelastaja on vanhentunut, että mua ei tarvinnut enää tulla hätyyttämään rantaan kesken uiskenteluni.

Voi miten olikin mukavaa, kyllä toivon että mulla on jossain vaiheessa elämääni mahdollisuus hankkia oma pieni kesämökki jostain korvesta! Koirat ovat olleet suhteellisen poikki, eikä mikään ihme - sen verran touhukas vuorokausi niillä oli. Lennillä oli yölläkin jotain bisneksiä sängyn alta löytyneiden kuolleiden ampiaisten kanssa, Vilppu sentään malttoi nukkua yön että jaksoi aamulla taas riehua. 

Kameraa ei tullut mökille mukaan, harmi - Vilpusta on vielä 6-kuukautiskuvatkin nappaamatta ja kauniista järvestä olisi saanut hyvän taustan. Piti nyt pärjätä puhelimella, mutta täytyy muistaa ottaa kasvukuvatkin vielä tällä viikolla.Vilppu on kasvanut nyt paljon ja ruokakin on alkanut vähän tarttua. Se näyttää päivä päivältä enemmän oikealta koiralta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti