keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Tulossa syksyllä: OnniDog
Koiratapahtuma OnniDog järjestetään Jämsän Himoksella 7.-10. syyskuuta nyt jo neljättä kertaa, ja tänä vuonna me ollaan Lennin ja Vilpun kanssa mukana! Bloggaan tapahtumasta fiiliksiä ja tunnelmia muun touhun ohella. Mä olen joka kerta halunnut päästä mukaan, mutta aikatauluongelmien vuoksi se ei ole ollut mahdollista ennen tätä vuotta. Huippua, että viimein onnistui ja päästään koirien kanssa tutustumaan tapahtumaan!

Neljän päivän aikana (to-su) luvassa on koulutuksia lukuisista eri lajeista monentasoisille koirakoille, mielenkiintoisia luentoja, mätsärit, rally-tokomöllit ja paljon muuta hauskaa. Juuri tämä monipuolisuus innosti mua lähtemään mukaan - harvoin pääsee parissa päivässä tekemään näin paljon koiramaisia juttuja. Eniten kiinnostaa uusien lajien kokeilu ja uusien koiraihmisten tapaaminen, mutta myös luennoitsijat ovat tosi mielenkiintoisia ja varmasti löydän itseni niitä kuuntelemasta useammin kuin kerran. Erityisesti odotan Vierimaan Jirkan ja Jalosen Mikan luentoja, heistä olen kuullut niin paljon hyvää. Aion myös mennä seuraamaan heidän koulutuksiaan, vaikka koirakkopaikkaa mulla ei näissä ryhmissä olekaan.

Ihan mahtavaa päästä testaamaan kaikkea uutta etenkin Vilpun kanssa, kyllähän tuota laji tai pari vielä valikoimaan mahtuisi... Sekä pennulle että Lennille sopivia tunteja löytyi enemmän kuin on järkevää päivään ottaa, joten vähän täytyi miettiä, mitä haluaisi eniten kokeilla. On myös aina kiva käydä vieraalla kouluttajalla tutummissakin lajeissa. Aikaa silti jäänee hyvin myös loppukesästä nauttimiseen, koulutuksien seuraamiseen ja uusiin ihmisiin tutustumiseen.

Tältä näyttää OnniDogin sunnuntain aikataulut tällä hetkellä - tilaa on siis vielä hyvin tosi monessa lajissa


OnniDogiin on edullisempi ilmoittautumisaika voimassa vielä kesäkuun loppuun, joten kannattaa ilmoittautua pian mukaan! Osa koulutuksista on jo täyttynyt, mutta koska valinnanvaraa on niin paljon, jokainen pääsee varmasti treenaamaan riittävästi ja kokeilemaan haluamiaan lajeja. Luennoille mahtuu hyvin ja tapahtumaan voi myös ostaa pelkän luentorannekkeen, jos ei halua tulla koiran kanssa paikan päälle. 

Ilmoittautuminen on mahdollista toki vielä myöhemminkin ja jos tilaa jää, niin irtotunteja voi myös ostaa. Jokaiselle löytyy siis varmasti jotakin! Mä en ainakaan malttaisi odottaa syyskuuta. En koskaan päässyt lapsena minnekään koiraleireille, niin pitää ottaa ilo irti nyt!

2 kommenttia:

 1. Olis niin kiva, mä en jotenkin oo saanut aikaseks ilmottautua kun oon ehkä tyhmä mut jotenkin vähän sekava näin ensikertalaiselle se järjestelmä, olin kattovinani aikatauluista et jalosen ja karhun luennot oli täynnä? Vai tarkottaako se vaan koirakkopaikkoja? 😂 Saa vääntää rautalangasta xd voinko siis vaan ilmottautues kertoo mihkä osallistuisin pelkäks kuunteluoppilaaksi vai onko niihin joku osallistujaraja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan vielä tännekin jos joku muukin miettii samaa, eli siis luennot on ohjelmassa violetissa sarakkeessa ja niihin kaikkiin mahtuu vielä! Koirakkopaikat treeneissä on täynnä, mutta kaikkia treenejä voi mennä seuraamaan, näitä ei myöskään tarvitse ilmoittaa kun tekee omaa aikataulua. Eli siis listaa vaan ne koulutukset joihin aikoo osallistua koiran kanssa + luennot.

   Valinnanvaraa on niin paljon että tuota ohjelmaa saa tosiaan hetken aikaa tarkastella, ennen kuin se avautuu! Mutta perusperiaatteena että punaiset täynnä ja muihin mahtuu :D

   Poista