perjantai 24. maaliskuuta 2017

Sisko ja sen veli


Kuvat © Stiina Heikkilä

Käytiin torstaina Stiinan ja Freyan kanssa kaupungissa sosiaalistamassa pentuja. Sattui ihana ja aurinkoinen päivä taas, joten mikäs siinä oli pyöriessä ulkona. Käveltiin Matkakeskuksen ja Torikeskuksen läpi ja hengailtiin kävelykadulla. Pennut oli superreippaita, mitkään erikoiset äänet tai alustat eivät jännittäneet kumpaakaan. Koettiin mm. liukuovia, ritilöitä ja kumimattoja sekä tietenkin kymmenittäin erilaisia ihmisiä nuorista vanhoihin. Pennut saivat arvatenkin paljon huomiota ohikulkijoilta ja tervehtivät avoimesti kaikkia, vaikka enemmän kyllä kiinnosti painiminen kuin vieraat ihmiset. 

Alkuun ei meinannutkaan kävelystä tulla mitään kun tyypit vain roikkuivat toistensa karvoissa, mutta malttoivat ne sitten ottaa asettua ja kävellä nätisti. Vilppu kulki paljon paremmin hihnassa Freyan kuin Lennin kanssa, mikä oli positiivinen yllätys! Vähän se on jo alkanut hiffaaman että mun vilkuilusta voi hyvinkin saada herkkua.Käytiin Toivolan vanhalla pihalla, kahvila Muistossa pitämässä vähän taukoa ja vahva suositus kyllä paikalle, koirat olivat tosi tervetulleita ja ne saivat vettä ja herkkua. Lapset malttoivat käydä nukkumaankin jalkoihin, tosi kiva että rauhoittuminen onnistuu vieraassakin paikassa! Lopuksi käytiin vielä harjulla, missä pennut saivat painia irti, ja Stiina otti niistä älyttömän hienoja kuvia muistoksi. Kotona Vilppu pääsi kylpyyn ja joko se oli tosi järkyttynyt tilanteesta tai sitten vain niin lunki, että pesutilanteessa ei tarvinnut keskustella kertaakaan mm. paikalta poistumisesta tai käsien puremisesta, mitä olin ehkä vähän odottanut.

Illalla mulla olikin sitten puhdas, väsynyt ja tyytyväinen pentu! Oli tosi kiva päivä, mahtavaa että Vilpun sisko jäi näinkin lähelle. Kiva oli päästä juttelemaan koira-asioista ja saada vertaistukea pentuarkeen sekä tietenkin nähdä miten Freya on kasvanut ja kehittynyt. Se on paljon pienempi, sirompi ja kevytluisempi kuin Vilppu, mutta kyllä huomaa että ne sisaruksia kuitenkin on! En malta odottaa että ne kasvaa aikuisiksi ja nähdään millaisia niistä tulee.

Vilppu 10 vko

3 kommenttia:

 1. Meillä oli niin kivaa ❤ pitää ehdottomasti ottaa pian uusiksi jossakin! On kyllä ihan parasta että saatiin teistä kaverit näin lähelle😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Otetaan ehdottomasti, me voidaan myös joskus busseilla Äänekoskellekin niin päästään vähän isompaan metsään :D

   Poista
  2. Joo tulkaa ihmeessä! Meille käy millon vaan kun on töistä vapaapäivä.Täällä on kivat reitit temmeltää 😊

   Poista